Monday, December 6, 2010

Best Promo

BEST PROMO ITEMS...




Ramai yang suka 2 item kat atas ni... TETAPI.... rasa macam terlalu banyak kalau beli sorang - sorang...
apa yang paling berbaloi.. anda cari lagik sorang kawan, share barang yang sama dengan separuh harga.. BERBALOI bukan....

sesiapa yang berminat boleh tinggalkan komen kat BOX.. and saya akan carikan pasangan anda...

jangan risau...
Penghantaran masi hlagi percuma...

Sunday, December 5, 2010

PROMO 5 DEC - 25 DEC

PROMOTION TUPPERWARE DATANG LAGI...



1/50518 - Canister With Cariolier (1) 5L
RM40.00

2/66481 - Festive Tiffin (1)
RM 80.00

3/58316 - Outdoor Cooler (1) 8.7L
RM 65.00

4/A258 - Aidilfitri Serving Set
Comprises:
Preludio Pitcher (1) 1.7L
Preludio Mud (4) 280ml
Preludio Tray (1)
Only for RM90.00

5/91763 - Garlic-N-All (1) 5.5L
RM 50.00

TETAPI

dengan Pembelian 2 Garlic-N-All Keeper
Hanya RM 90.00 Anda Jimat RM10.00



A439 - Modular Mates Square III (4) 4.0L
RM 133.00

DAN...

dengan setiap Pembelian di atas...

PERCUMA


Modular Mates Square IV (2) 5.5L yang bernilai RM95.20




A425 - Executive Lunch Pack
RM56.00



Dan yang paling menarik dengan promosi kali ada adalah

Penghantaran adalah PERCUMA... FREE DELIVERY.. yehhaaa...

Cepat order sementara stok masih ada...

Friday, December 3, 2010

ACER Netbook for SALE

Salam 1 Malaysia (lagik sekali..)

dalam kita tgk - tgk jualan Tupperware, Fridge Magnet dan promosi pre-order handbag (yang dah berakhir)... ni ada juala Netbook jugak.. Bukan Model FSO yek, ini Model Acer 1810TZ

Ok, kawan kepada suami saya beru sangat beli Netbook ni...
skang ni dia nak let golah satu - satunya unit Netbook yang dia ada ni sebab dia nak guna duit untuk buat benda lain.. sayangkan.. dah elok - elok beli kena jual..

tapi takpe.. dia kata nak membantu yang lain, yang nak beli Netbook...

Inilah gambar Netbooknya... cantikkan..
ok.. ciri - ciri yang ada pada Netbook dia nih:

1.CPU - Intel Pentium 1.3GHz - boleh tahan nih
2. LCD - 11.6" HD LED LCD (tgk tu ada berapa D tu.. yang penting ianya HD, budak kecik tengok pun mata dia tak sakit...
3. Memory - 2GB
4. Storage - 320 GB HDD - sangat besar dan boleh download macam - macam benda..
5. Battery - 6 Cell Li-ion

Harga belian adalah RM2000 (resit masih ada)
Harga Jualan: RM1600 shj

yang penting.. mana ada orang jual Netbook yang provide resit pembelian supaya pembeli baru boleh claim TAX???

So, macam mana? menarik tak? lebih murah dari harga pasaran dan Netbook ni baru je beberapa bulan pakai.. owner memang nak guna duit..

TETAPI....
Kalau U all minat nak beli.. ATAU.. nak nego pasal harga... boleh terus contact kat owner ni ya..


wan.muzamil@yahoo.com


Netbook sebenar buat tatapan umum...

Wednesday, December 1, 2010