Friday, December 3, 2010

ACER Netbook for SALE

Salam 1 Malaysia (lagik sekali..)

dalam kita tgk - tgk jualan Tupperware, Fridge Magnet dan promosi pre-order handbag (yang dah berakhir)... ni ada juala Netbook jugak.. Bukan Model FSO yek, ini Model Acer 1810TZ

Ok, kawan kepada suami saya beru sangat beli Netbook ni...
skang ni dia nak let golah satu - satunya unit Netbook yang dia ada ni sebab dia nak guna duit untuk buat benda lain.. sayangkan.. dah elok - elok beli kena jual..

tapi takpe.. dia kata nak membantu yang lain, yang nak beli Netbook...

Inilah gambar Netbooknya... cantikkan..
ok.. ciri - ciri yang ada pada Netbook dia nih:

1.CPU - Intel Pentium 1.3GHz - boleh tahan nih
2. LCD - 11.6" HD LED LCD (tgk tu ada berapa D tu.. yang penting ianya HD, budak kecik tengok pun mata dia tak sakit...
3. Memory - 2GB
4. Storage - 320 GB HDD - sangat besar dan boleh download macam - macam benda..
5. Battery - 6 Cell Li-ion

Harga belian adalah RM2000 (resit masih ada)
Harga Jualan: RM1600 shj

yang penting.. mana ada orang jual Netbook yang provide resit pembelian supaya pembeli baru boleh claim TAX???

So, macam mana? menarik tak? lebih murah dari harga pasaran dan Netbook ni baru je beberapa bulan pakai.. owner memang nak guna duit..

TETAPI....
Kalau U all minat nak beli.. ATAU.. nak nego pasal harga... boleh terus contact kat owner ni ya..


wan.muzamil@yahoo.com


Netbook sebenar buat tatapan umum...

No comments :

Post a Comment